diumenge, 15 de maig del 2016

Darrere del "cuero"

A vegades quan anam a comprar no ens adonem del sofriment que han hagut de passar certs animals perquè nosaltres poder lluir aquell producte.
Ogilvy & Mather Advertising Bangkok es van unir a PETA Àsia per canviar aquesta realitat, per això van fer una campanya contra els productes de cuero, van obrir una botiga falsa d'aquests productes en un dels centres comercials de Bangkok.

Mira el vídeo i veuràs la reacció dels compradors.



Els accessoris contenen sang falsa, carn animal i fins a un cor bategant.
Cada any moltes pitons són capturades, decapitades i fins i tot espellegades vives per poder fer un producte amb la seva pell. No cal matar els animals quan hi ha moltes més alternatives.
Quan vaig veure aquesta campanya vaig quedar molt impactada i vaig pensar que estaria bé compartir-la amb vosaltres. Que vos pareix?

 

5 comentaris:

  1. Me pareix molt be la reacció d'aquesta campanya! Hi ha mils alternatives per fer roba, complements... que no sigui haver de sacrificar els animals per fer el que fan.
    Un exemple a seguir!

    ResponElimina
  2. Jo també compartesc la opinió de na Maria Antonia! Hi ha moltes maneres de fer roba i no té perquè ser amb la pell dels animals, que, en la gran majoria de vegades, són els millors amics de l'ésser humà. A part, ells a nosaltres no ens farien el mateix. Són fidels sobre totes les coses.

    ResponElimina
  3. Trob que avui en dia amb tot l'avanç de la industria tèxtil, ja no hauria de ser necessari sacrificar a animals per fer roba o complements. A més a més, està molt bé això de fer entrar en raó a la gent, perquè quan veim unes sabates de pell si que sabem que pertanyen a un animal, però no ens imaginam lo que és l'animal en si.

    ResponElimina
  4. Gran campanya amb gran impacte sobre la societat consumidora d'aquest producte! M'ha impactat moltissim!

    ResponElimina
  5. En relació als vostres comentaris, estic totalment d'acord, avui en dia hi ha moltes maneres de fer els complements sense que els animals hagin de passar per aquesta crueltat. El problema no està en les grans indústries, sinó en la gent que compra el producte, perquè si no es ven, deixarien de fabricar complements i roba de pell.

    ResponElimina